Audiovisuele
apparatuur

Op het gebied van audio en video biedt The B House haar gasten en event planners alles wat men van een kwalitatief hoogwaardige evenementen locatie mag verwachten. The B House beschikt over een ledwall van bijna 15 m2 en een geavanceerd Fohn speakersysteem met een vermogen van 1000W.

Presenteren gaat snel en gemakkelijk dankzij de draadloze Barco Clickshare oplossing welke het mogelijk maakt media en presentaties via zowel laptop, tablet als mobiele telefoon te delen. Voor paneldiscussies of rondvragen beschikt de kas standaard over vier draadloze hand microfoons en vier Lavalier (clip-on) microfoons die in combinatie met elkaar ingezet kunnen worden. Voor de wat grotere producties is er achterin The B House een inprikpunt voor een regietafel welke voorzien is van een controle scherm waarmee niet alleen audio en video maar ook de schaduwdoeken en verlichting van de kas aangestuurd kunnen worden.

Dankzij dit scherm of een van de beschikbare tablets met dezelfde functionaliteit kunnen event planners of technici zeer eenvoudig content delen, settings aanpassen en switchen tussen verschillende sfeer- en verlichtingsopties.

Meer weten over de audiovisuele specificaties in The B house? Klik op onderstaande button voor meer informatie en bekijk ons extra audiovisuele aanbod.


Audiovisueel aanbod
Neem contact op