Architect

Deze prachtige locatie biedt u de mogelijkheid uw gasten samen te laten komen in een onvergetelijke setting die ongetwijfeld indruk zal maken. De bijzondere imposante glazen opbouw, sfeervolle verlichting en groene decoratie zorgen voor een unieke ambiance. Deze unieke look & feel is te danken aan onze architect Mulderblauw en kasbouwer Nobutec.

Mulderblauw & Nobutec

Onze architect Mulderblauw en kasbouwer Nobutec vertellen graag meer over het idee achter The B House: In de patio van Novotel Amsterdam Schiphol Airport staat een indrukwekkende glazen kas : The B House is een inspirerende, duurzame plek voor meetings en evenementen.

Net als bij het hotel was Mulderblauw verantwoordelijk voor het interieurontwerp van The B House. Het uitgangspunt van het ontwerp is een kas zoals men deze kent, echter is er door kasbouwer Nobutec bij de creatie van The B House gekozen voor een verhoogd plafond. Verder beschikt deze ruimte in tegenstelling tot de traditionele kassen over een prettig binnenklimaat dat geschikt is voor vergaderingen, evenementen en informele bijeenkomsten. De constructie van de kas heeft een zwarte coating gekregen, zodat deze minder dominant is in de ruimte en het interieurontwerp eruit knalt.


Het interieur van The B House is ontworpen als verlengstuk van de hotellobby. Om The B House een warm en vriendelijk gevoel te geven werken we met veel groen en natuurlijke materialen. In samenwerking met HRBS, een lokale kruidenleverancier, staan er stellingkasten gevuld met planten en af toe zelfs eetbaar groen. Deze kasten zijn verrijdbaar en kunnen tevens dienstdoen als scheidingswand.

Bijzondere elementen zijn de bijenkasten die zich bevinden in de nis tussen de kas en het restaurant. Onze huisimker Erik van Imkerij MeerBijen draagt zorg voor de bijen en de natuurlijke productie van honing.

The B House is verder voorzien van een LED scherm van 5120 x 2800 mm, regelbare zon/verduisteringsdoeken en decoratieve verlichting om ieder evenement naar wens sfeervol en functioneel plaats te laten vinden, van een innovatieve productlancering tot een bruiloft met een specifiek thema.

Neem contact op