Novotel Amsterdam
Schiphol Airport

Wij begrijpen dat geen evenement hetzelfde is en dat verschillende doelgroepen verschillende verwachtingen hebben. Daarom is het voor ons ontzettend belangrijk dat wij precies aanbieden wat u in gedachten heeft. Door onze samenwerking met betrouwbare vaste partners kunnen wij garanderen dat wij uw visie vorm kunnen geven door middel van gepaste decoratie, schitterende bloemstukken, of bijvoorbeeld speciale audiovisueel apparatuur. Ons team zal er alles aan doen om uw verwachtingen te begrijpen en van uw wensen een werkelijkheid te maken!

The B House staat in de voormalige binnentuin van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Dit moderne viersterrenhotel, geopend in 2015, ligt vlakbij Schiphol. U staat binnen 4 minuten met de trein op station Hoofddorp, hierna is het enkel drie minuten lopen naar het hotel. Vanaf Station Hoofddorp zijn er onder andere ook directe verbindingen naar Amsterdam Centraal Station.

Het hotel beschikt naast The B House ook over 314 moderne hotel kamers en 17 multifunctionele vergaderzalen. Daarnaast hebben wij een heerlijk zonnig terras, fijn restaurant, gezellige bar en een unieke geanimeerde 3D diner : Le petit Chef.

Voor meer informatie over het hotel kunt u hier klikken voor een brochure.

Algemene brochure
Op deze manier kunt u de prachtige B House combineren met een van onze vergaderzalen en uw gasten onderbrengen in het hotel.
Ook leuk om te weten is dat het hotel zich richt op de volgende hoofdpijlers als het gaat om design en het verlenen van service.

Inspiratie


Neem contact op