Meet the team
Wij zijn een mix van enthousiaste en creatieve professionals. De beste formule om uw event te organiseren! Let us introduce ourselves.


Vinanda Paap
Meeting & Events Team leader
Vinanda werkt sinds de opening, december 2015, voor Novotel Amsterdam Schiphol Airport en heeft altijd al de wens gehad om meer feesten en partijen te hosten in het hotel. Door haar ervaring in de eventbrache, opgedaan bij Claus Park Collection, heeft zij een passie ontwikkeld om van ieder feest of bijeenkomst een unieke beleving te creëren.
“A succesfull team is a group of many hands and one mind”, Vinanda en haar team staan, ieder op zijn/haar eigen manier en met zijn/haar eigen specialiteit, klaar om samen met u een mooi event te organiseren.
In haar vrije tijd heeft Vinanda sinds kort het mountainbiken met haar gezin ontdekt. Familie en vrienden zijn voor haar heel belangrijk dus organiseren van gezellige borrel, diners en familiefeesten doet zij met veel plezier en op regelmatige basis.

Rogier Delfos
Chef Kok
Onze Chef kok Rogier, een echte Leidenaar, vader van twee lieve kindjes , werkt al sinds zijn 16e in de horeca. Een van de mooiste dingen in het vak vindt hij het openen van hotels; Met een nieuw team van niets iets moois opbouwen. Dit heeft hij bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport hotel reeds gedaan en zal straks ook in onze unieke The B House weer gebeuren
Rogier is een creatieve Chef die altijd bereid is om mee te denken met de wensen van de gast binnen de mogelijkheden van hem en zijn team. Vooral het culinair verrassen van de gast met zijn creatieve en smakelijke gerechten geeft hem voldoening. Rogier heeft passie voor zijn vak, waarbij hij samen met het team constant bezig is de producten die zij aanbieden te vernieuwen en innovatieve ideeën door te voeren.

Cas de Groot
F&B Manager
Cas uit Enschede stond al op vroege leeftijd bij zijn ouders in het restaurant. Gastencontact en service verlenen zijn hem op het lijf geschreven!
“Wine is the intellectual part of a meal, while meat is the material.” Cas is sportief, gek op goede wijnen, lekker eten en ook koken doet hij met veel plezier.