Food &
Beverage

Ons team bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste medewerkers en wij vinden het erg belangrijk dat iedere medewerker bij ons in het hotel zijn of haar creativiteit en passie kwijt kan. Twee mooie voorbeelden:

Onze Ice Tea’s hebben hun smaaksensatie te danken aan onze barvrouw Grecia. Met haar Peruaanse roots en de ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens het reizen heeft Grecia een paar unieke creaties ontwikkeld. Met ingrediënten zoals watermeloen, passievrucht, groene thee en de honing van onze eigen bijen varieert ze er flink op los! Daarnaast hebben we ook onze eigen cocktailkoning Jonathan. Hij verbaast menig gast met gewaagde combinaties en magische cocktails! Ook hier speelt onze eigen honing een belangrijke rol.

Naast deze unieke creaties van onze collega’s proberen wij ook op een creatieve manier met een hoop van onze andere producten om te gaan. Zo brouwen wij sinds 2019 ons eigen Accor honing bier in samenwerking met brouwerij de Jopenkerk. Verder kunt u bij ons ook een circulaire vegetarische oesterzwam bitterbal bestellen. Een hele mond vol, maar dit wilt u! Het proces is als volgt: het restproduct wat overblijft na het maken van een kop koffie verzamelen wij apart. Dit schenken wij aan een partner van ons die de grondstof gebruikt om oesterzwammen te kweken. Deze zwammen worden vervolgens gebruikt en verwerkt tot de inhoud van de oesterzwambitterbal. Op deze manier kunt u bij ons in de bar steeds weer genieten van een erg smakelijk en verantwoord hapje!

In de huidige maatschappij is het belangrijk dat u een eerlijk product geserveerd krijgt. Hierbij maken ook wij in ons dagelijkse werk gebruik van duurzame producten. Zo werken wij met Hollands weiderund, vis met een MSC kwalificatie, biologisch fruit en gebruiken wij zo veel mogelijk seizoengebonden groentes.

Wij hebben alvast onze favoriete arrangementen en menu’s op een rijtje gezet. Ons team denkt graag met u mee, want elk event is uniek. Onze chef- kok en zijn team verzorgen graag uw culinaire invulling naar wens! Klik hier voor ons uitgebreide aanbod


Culinair aanbod

Inspiratie


Neem contact op